Beleef een onvergetelijke dag vol klassieke pracht op zondag 16 juni tijdens het HAVIK Klassiek Festival in de betoverende setting van de Mariënhof.

Een van de hoogtepunten van het festival is het optreden van wereldster Rosanne Philippens, momenteel op tournee, die samen met het Enescu octet haar opwachting maakt in Mariënhof. Rosanne wordt vergezeld door haar zus Julia Philippens, bekend van Fuse. Het octet zal voor de pauze in diverse samenstellingen optreden.

Naast Rosanne Philippens kun je genieten van andere getalenteerde musici, zoals het Gypsy Trio BachTaloh met onder andere Noa Eyl, een graag geziene gast bij Podium Klassiek. Ook worden er films vertoond onder live begeleiding van Daan van der Hurk op piano, en kun je genieten van vertrouwde musici zoals Henry Kelder op piano, Wilmar de Visser op contrabas en zangeres Selma Harkink.

Verder treden de winnaars van de jonge makers prijs van het Nederlands Vioolconcours op, Joshua Herwig op cello en Janna Maurer op viool. Andere optredens zijn onder meer van gitarist Daan van der Vliet met een een aantrekkelijk gevarieerd programma, cellist Mariëtte Landheer met "My Cello and Me", en jong talent van het conservatorium van Amsterdam.

Voor de allerkleinsten is er het kinderconcert "Stapel" van Frisse Oren, en zijn er workshops waar kinderen tot 12 jaar hun eigen instrument kunnen maken.

Tussen de concerten door kun je genieten van de unieke locatie en de prachtige tuin, onder het genot van een heerlijke wijn van wijnbar Margaux en de mooiste klanken op de achtergrond.

Geef het HAVIK Klassiek Festival cadeau aan je vader en maak er samen een herinnering van om nooit te vergeten. Ook voetballiefhebbers kunnen terecht, want er is ruimte om de wedstrijd tussen de optredens door te bekijken. Kom samen of alleen en ontdek dit duurzame podium voor klassieke muziek met internationale allure in de binnenstad van Amersfoort. Tickets zijn verkrijgbaar via havikconcerten.nl.

Tickets kosten €15 voor volwassenen en €5 voor kinderen.

Locatie: Marienhof
Tijd: 12:00 – 17:00 uur

 

Tickets bestellen