Parkeren in de binnenstad van Amersfoort

Toegankelijkheid
De Havikconcerten zijn goed toegankelijk voor rolstoelen. U kunt eventueel van tevoren via info@havikconcerten.nl laten weten wanneer u komt. We kunnen dan een plaatsje voor u vrijhouden.
Bezoekers kunnen gebruik maken van een invalidentoilet.

Fiets
Fietsen kunnen geparkeerd worden op fietsparkeerplaatsen op het Havik. Op de brug bij de Bloemendalse Binnenpoort/Havik staan extra hekken waartegen fietsen geparkeerd kunnen worden.

Auto
Zie het kaartje voor de parkeergarages.

Looproute vanaf parkeergarage Flintplein: vanuit de parkeergarage loop je rechtsaf, tussen de garage en Flint naar het Flintplein/ Walikerstraat. Rechtdoor lopend steek je de Teut over en loop je de Bredesteeg in die uitkomt op de Weverssingel. Rechtsaf; doorlopen tot het kruispunt. Hier ga je linksaf de Bloemendalse Binnenpoort in; eerste straat rechts en links negeren (Muurhuizen), na circa 20 meter zie je rechts op het Havik de locatie van het Havikconcert.

Vanaf NS-station Amersfoort lopen naar het Havik duurt ruim 15 minuten. Komend uit de stationshal op het Stationsplein linksaf, de Stationsstraat in die overgaat in de Van Asch van Wijckstraat. Na ± 750 m de Stadsring oversteken, de Molenstraat volgen, bij de Westsingel linksaf. Deze singel volgen tot de brug over het Spui. Deze oversteken en rechtsaf ’t Zand oversteken de Nieuweweg op. 2e weg links is het Havik. Je houdt de linkerzijde van het Havik aan en loopt zo naar de zitplaatsen en het terras van het Havikconcert. Het podium met tent zie je op de gracht staan.

Vanaf NS-station met de bus: verschillende buslijnen mogelijk. Uitstappen halte Stadhuis aan de Stadsring. Teruglopen in zuidelijke richting, linksaf Molenstraat volgen, bij de Westsingel linksaf, deze singel volgen tot Spui. Brug oversteken en rechtsaf ‘t Zand de Nieuweweg op. 2e weg links is het Havik. Je houdt de linkerzijde van het Havik aan en loopt zo naar de zitplaatsen en het terras van het Havikconcert. Het podium met tent zie je op de gracht staan.

Met auto vanuit Zwolle of Amsterdam
Vanuit de richting Zwolle (A28) of Amsterdam (A1). Bij knooppunt Hoevelaken: volg de borden Utrecht (E30) afslag 8: Amersfoort-Hoevelaken. Einde afrit linksaf, borden Amersfoort (centrum) volgen. Bij stoplicht kruising met Ringweg Randenbroek/Kruiskamp rechtdoor, bij volgende verkeerslichten rechtsaf (links zie je twee tankstations, rechts het kantoorcomplex Amersfoortstaete), de Flierbeeksingel volgen, op de rotonde 2e afslag, Scheltussingel. 1e weg links over de brug, Coninckstraat, rechtsaf inrit naar parkeergarage Flint.

Met auto vanuit Utrecht
Uit richting Utrecht (A28) afslag 8: Amersfoort-Hoevelaken. Einde afrit linksaf, borden Amersfoort (centrum) volgen. Na ± 1 km bij de 4e verkeerslichten rechtsaf Flierbeeksingel (links zie je twee tankstations, rechts het kantoorcomplex Amersfoortstaete) volgen, op de rotonde 2e afslag, Scheltussingel. 1e weg links over de brug, Coninckstraat, rechtsaf inrit naar parkeergarage Flint.